Algemene voorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Printpaleis

Auteursrecht

Door het geven van een opdracht vrijwaart u ons van auteursrechtelijke aanspraken op het printen of vermenigvuldigen van originelen waarop een auteursrecht op ligt.

Levering en levertijd

Uiteraard doen wij doen ons best om uw product zo goed mogelijk en op tijd af te leveren.
De aangegeven levertijden zijn een indicatie en ook afhankelijk van voorraad en aantallen. In sommige gevallen kan het langer duren dan aangegeven. Dit geldt zeker voor verzending. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkende leveringstijden.

Uitvoering

Fouten e.d. zullen wij zo snel mogelijk corrigeren. Echter, u gaat ermee akkoord dat u, nadat u de goederen of bestanden aan ons hebt geleverd, ons niet meer aansprakelijk zult stellen voor de fouten in uw opdracht.
Als u een bestelling heeft gedaan en de opdracht in het proces is, kan deze niet meer gewijzigd worden, controleer daarom zelf uw aangeleverde bestanden goed.

Afwijkingen

Kleur- en maatafwijkingen kunnen ten alle tijde voorkomen en geen reden zijn voor afkeuring. Vergelijking met de resultaten van andere printers en/of de kleuren op uw scherm kunnen afwijkend zijn.

Schade aan ingebrachte goederen

Bedrukking op uw eigen materiaal is voor eigen risico, wij kunnen geen aansprakelijkheid nemen voor beschadiging of (blijvende) hechting van de opdruk op uw product. U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor schade aan uw aangeleverd materiaal.
Voor plastificeren/lamineren van eigen materialen geldt: voor kreukels of vlekken in het materiaal kunnen wij geen aansprakelijkheid nemen (dit kan incidenteel voorkomen afhankelijk van uw materiaal.)

Ruilen

Speciaal voor u vervaardigde producten kunnen niet geruild of gratis opnieuw worden gemaakt.

Verzendkosten

Voor afhalen aan de Havenstraat 14, Hilversum gelden geen verzendkosten, tenzij bij het product (grote materialen) vermeld.
Voor verzending per Post of DHL rekenen wij de standaard verzendkosten volgens de huidige tarieven.