Digitaliseren

Zorg dat uw oude media niet verloren gaat. Laat uw herinneringen professioneel digitaliseren door *Scanpaleis! 

ScanPaleis website

 *Scanpaleis is onderdeel van Printpaleis en verzorgt het professioneel digitaliseren van uw oude media.

 

Video

Video zetten wij over het algemeen om naar DVD. Ook is het mogelijk om uw materiaal om te laten zetten naar bijvoorbeeld een MP4 bestand. Het voordeel hiervan is dat u deze zelf kunt bewerken op uw computer. Het MP4 bestand is zeer geschikt voor zowel uw Apple computer als een Windows PC.

Ga direct naar Scanpaleis Video.

  

Smalfilm

Ook smalfilm zetten wij standaard over naar DVD. Al uw losse spoelen komen als aparte hoofdstukken op de DVD te staan. Ook kunnen wij net als bij het omzetten van video uw bestanden als MP4 bestand opslaan. Een groot voordeel is het kunnen opslaan op usb- of harddisk.

Ga direct naar Scanpaleis Smalfilm

 

Beeld

Dia’s, negatieven, losse foto’s en complete foto albums digitaliseren wij voor u naar een jpeg of tiff bestand. Standaard gebruiken wij jpeg. U kunt verschillende resoluties kiezen waarin moet worden gedigitaliseerd. Standaard digitaliseren wij negatieven en dia’s in 1200 dpi en foto’s etc. in 300dpi.

Ga direct naar Scanpaleis Beeld

Geluid

Uw geluidsherinneringen om laten zetten naar CD of MP3 is voor uw een goede manier om nieuw leven aan uw oude opnames te geven. U heeft dan zelfs de mogelijkheid om uw muziek via een tablet of een pc te beluisteren. We kunnen omzetten naar bijvoorbeeld CD of MP3.

Ga direct naar Scanpaleis Geluid

In de regel zorgen wij ervoor dat uw materiaal binnen 3 weken klaar is. Voor veel klanten is dit geen enkel probleem. Heeft u uw materiaal wel sneller nodig? Kijk dan bij spoedopdrachten.
Onze prijzen zijn transparant, eenvoudig uit te rekenen en nergens verborgen kosten.
Scanpaleis digitaliseert in eigen beheer. Uw materiaal gaat bij ons één keer de deur uit: gedigitaliseerd naar u retour.
Onze gratis dienst haalt en brengt uw materiaal veilig en vertrouwd bij één van de vele inleverpunten bij u in de buurt.
Wat houden onze garantie voorwaarden in? Kijk daarvoor bij garanties.
Niets heeft het eeuwige leven. Maar door uw materiaal te laten digitaliseren kunt u weer vele jaren verder met uw herinneringen