Navullen inktpatronen

Vullen inktpatronen

Al meer dan 10 jaar vullen wij inktpatronen voor uw printer of kopieermachine.
De afgelopen jaren zijn dit er meer dan 800.000 geweest. Voor onze klanten heeft dit een enorme besparing opgeleverd op het printen. Maar u heeft samen met ons met het vullen ook een bijdrage kunnen leveren aan het milieu, immers hoe minder inktpatronen in het milieu terecht komen hoe beter dat is.

Hoe gaat cartridges vullen in zijn werk?

U komt met uw (bijna) lege cartridge naar één van onze Printpaleis winkels. De medewerker neemt de inktpatroon in ontvangst, maakt hem indien nodig is schoon en vult hem met de juiste inkt. Hierna ontluchten wij de inktpatroon en bekijken wij of een mooie afdruk kunnen maken. Eventueel wordt de chip op de cartridge gereset. Hierna voorzien wij hem van een plastic kapje en wordt hij voor het vervoer in een afsluitbaar zakje gedaan. Thuis is de inktpatroon direct te gebruiken.

Prijslijsten hervullen en verkoop inktpatronen

Wij hebben van de meest gangbare printerleveranciers de prijslijst voor het vullen van inktpatronen op onze site gezet:
Canon          –          HP

De inktpatronen van het bekende merk Epson en Brother kunnen wij helaas niet vullen! Van Epson en Brother hebben wij een zeer ruim assortiment compatible inktpatronen.

Printpaleis geeft u 100% garantie op het vullen

Indien u binnen 1 maand nadat uw cartridge voorzien is van nieuwe inkt klachten heeft komt u gewoon terug naar de winkel. Samen met u beslissen wij dan of het probleem te herstellen is of dat u uw geld terug krijgt. Natuurlijk hebben wij in bijna alle gevallen de juiste nieuwe inktpatroon in het rek hangen.

Printer fabrikanten verdienen op de inktpatronen, niet op de printers!

Daarom is het de fabrikanten er aan gelegen om het de professionele navulwinkels zo moeilijk mogelijk te maken. Dit is niet toegestaan volgens Europese wetgeving maar de fabrikanten doen het toch. Printpaleis zit natuurlijk ook niet stil. Gelukkig kunnen wij ruim 98% van alle type inktpatronen vullen. Is een bepaald type niet na te vullen dan hebben wij meestal binnen een paar maanden een alternatief dat wel na te vullen is.

Onze inkten zijn van de hoogste kwaliteit

Deze zijn zelfs zo goed dat wij voor één van de merken bij testen door de Consumentenbond zelfs beter uit de bus kwamen dan het origineel.
Voor ieder type cartridge gebruiken wij de bijpassende inkt. Vandaar dat u in iedere winkel van Printpaleis meer dan 100 verschillende flessen met inkt kan zien staan.

Een veel gehoord fabeltje

Een veel gehoord fabeltje is dat inktpatronen na het vullen makkelijk kunnen gaan lekken in de printer. Dit is onjuist. De meeste cartridges vullen wij aan de bovenkant, waardoor lekken nagenoeg is uitgesloten. Het risico van lekken is niet groter dan van originele cartridges. Na het vullen van meer dan 800.000 cartridges kunnen wij dit met volle overtuiging zeggen.

Vullen van inktpatronen veel goedkoper dan de aanschaf van originele inktpatronen

Op sommige type inktpatronen kan dit een besparing opleveren van 80% op de normale printkosten.
Voor de meeste typen inktpatronen levert het u een besparing op van meer dan 50%, zeker gezien het feit dat wij de cartridge ook echt tot het maximum vullen. Hierdoor kunt u veel meer printen dan met een origineel.

Uw voordelen op een rijtje als vulklant van Printpaleis:

  • vullen inktpatronen levert u een besparing op het printen tot wel 80%
  • printen met de hoogste kwaliteit inkt
  • 100% garantie op vullen bij Printpaleis
  • klaar terwijl u wacht
  • de beste service
  • zeer ruim assortiment originele en huismerk cartridges
  • ruim assortiment printers, papier en schoonmaakproducten